Di saat kita di landa masalah, Dia (Allah) ada disini untuk mendengar masalah kita^^
Mocha Machino
ABOUT ENTRY LINKS ASK.FM I ASK.FM II TUMBLR
Latest OpenHouse
•Tuesday, 10 September 2013•Comment Here
Assalamualaikum~ Apa khabar?
Tajuk tu macam tak bestkan? It's okey. Asalkan korang semua baca blog ni. taklah berhabuk sangat.


Gambar ni masa Zana pergi open house dekat rumah Izzati.



Wah wah.. Sempat lagi posing ye.. btw, best sangat masa pergi open house tu. Korang jeles tak? Pergi 7 rumah! Daripada pukul 12 tengah hari sampai 6. 30 petang. Lama tak? Tu pun ada lagi rumah yang tak pergi.

Tudia... Posing ala ala Gwiyomi. Sama kan? Pedulikan 2 orang manusia di belakang. Yang pasti depan tu Miss World punya. wkwkwk 






 Sekali pandang macam tak okey gambar ni. Dua kali pandang macam Okey pulak. Haish..
Nampak tak nama tu? Bestfriend ever. Tak sama tapi serupa.
Gambar ni PELIK. Nak tahu kenapa? Semua buat hal sendiri. Sorang pegang payung, sorang lagi bersenam, yang 3 orang tu siap posing.. yang tepi sekali tu. Wah~ menjeling sudaa...
Thanks sebab buat blog ni tak berhabuk. Sekurang2nya ada jugak pembaca. Thanks!!


Entry LampauEntry Baru
PERFECLY IMPERFECT
Mocha Machino
16 years old
I can never change my past,it already happend anyway. All I can do is make the best of today,let go and keep moving on
ADIOT

WALKIE TALKIE

Sila tinggalkan jejak disini
I'm here for you
Tiada jejak yang mencarut disini
TALK TALK ! ! >
Always Be Mine

MRS BANNER HERE
LE WEBKINGS



BLOG ARCHIVE

  • Raya ! Ada OPEN HOUSE tak?
  • Segmen Jom Pilih Hadiah Raya
  • Jerebu Oh Jerebu
  • It's Boring~
  • Giveaway "I Love Peplum" by Nurin Aireen *TAMAT*
  • Holiday GiveAway By Adam Faiz *TAMAT
  • June Giveaway By Syiera *TAMAT
  • Duo Big Giveaway *TAMAT
  • First Giveaway by Nurin Aireen & Ieyra Ghani *TAMA...
  • Giveaway By Aqma Craft *TAMAT*