Di saat kita di landa masalah, Dia (Allah) ada disini untuk mendengar masalah kita^^
Mocha Machino
ABOUT ENTRY LINKS ASK.FM I ASK.FM II TUMBLR
Jerebu Oh Jerebu
•Monday, 24 June 2013•Comment Here
Jerebu melanda!

Kenapa?? Hujanlah...
Anyway, you all dah sedia maklum yang negara kita sedang dilanda jerebu yang boleh dikatakan agak teruk sejak beberapa hari ni. Di Johor, tahap IPU jerebu dah sampai 400!! Dan sudah diisytiharkan darurat di beberapa kawasan. Sekarang jerebu tu dah pergi ke arah lain. Kuala Lumpur jadik mangsa!!

Cuti~ Eh, kau ingat aku suka ker? Boringlah duduk rumah. Tapi nasib baiklah takda cuti berganti. Kalau tak, nanti kena ganti masa bulan puasa. Oh No!
        sedih pulak aku... No School!!

     Im Alone~ 

But now! Saya dah sekolah balik! Cuti tak lama pun.. Walaupun masih teruk Jerebu tu, It's okey. So, mana mana yang rasa nak demam tu, banyak banyakkkan berehat. Jangan keluar rumah kay! Lebihkan minum air masak. Kurangkan gula! 


Entry LampauEntry Baru
PERFECLY IMPERFECT
Mocha Machino
16 years old
I can never change my past,it already happend anyway. All I can do is make the best of today,let go and keep moving on
ADIOT

WALKIE TALKIE

Sila tinggalkan jejak disini
I'm here for you
Tiada jejak yang mencarut disini
TALK TALK ! ! >
Always Be Mine

MRS BANNER HERE
LE WEBKINGS



BLOG ARCHIVE

  • It's Boring~
  • Giveaway "I Love Peplum" by Nurin Aireen *TAMAT*
  • Holiday GiveAway By Adam Faiz *TAMAT
  • June Giveaway By Syiera *TAMAT
  • Duo Big Giveaway *TAMAT
  • First Giveaway by Nurin Aireen & Ieyra Ghani *TAMA...
  • Giveaway By Aqma Craft *TAMAT*
  • Giveaway By NadNod Azizan *TAMAT
  • Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree
  • Lil Sister